Home / Försäljning

 

Tempur

Med hjälp av NASA har Tempur utvecklat ett material som ger optimal tryckavlastning för både rygg och nacke. Kuddar, madrasser och svankstöd är några av de mest populära produkterna. Det vi inte har inne på praktiken beställer vi  efter önskemål.

Hot & Cold-Linnex

Är ett antiinflammatoriskt liniment som ger en värmande känsla av välbehag vid spända och trötta muskler. Linnex är ett snäpp starkare, det ger en kraftig värme till en början och man ska testa först innan man lägger på flera strykningar på samma ställe.

Rehband

-Skoinlägg För att räta upp foten i dess rätta läge.-Balansplatta För rehabiliteringsträning efter skador eller ren balansträning.-Armbågsspänne För stöd och smärtlindring vid tennis samt golfarmbåge.-Ryggskydd/stöd för avlastning av ländryggens muskulatur.

Träningsredskap för att stärka upp bål och rygg vid instabilitet/överrörlighet

Powerball:  Övningar på boll ger en bra stabilitet och styrka i hela kroppen. Då bollar rullar måste måste vi använda oss av de små balansmusklerna som vi idag ofta tappar pga att vi sitter på stadiga stolar och går med skor på stadig mark. Mycket rolig träning!!!

Pilatesroller: Passar såväl nybörjare som proffessionella användare • skapar många nya möjligheter för din Pilatesträning • den mjukare materialblandningen svarar direkt mot tryck vilket gör den mer bekväm och stabil när du vilar (perfekt för nybörjaren) • storlek: ca15x90cm • träningsposter med följer • färg: blåmelerad

Pilatesmatta Skönt att ligga på då man gör övningar, och man kan även ha den som en halkmatta under rollern.

Sittkudde: Perfekt kilkudde för att avlasta ryggen, men samtidigt luftfylld för dynamisk aktivitet. Perfekt på jobbet eller i hemmet. Storlek 37 cm.

Balans sittkudde:Perfekt kilkudde för att avlasta ryggen, men samtidigt luftfylld för dynamisk aktivitet. Perfekt på jobbet eller i hemmet. Storlek 37 cm. Gör att man lättare får in rätt sittställning på sin stol då man lätt hamnar i en hösäcks ställning med gamnacke.

Balanskudde:En ny balanskudde, något större och med noppor på båda sidorna. På ena sidan är det större noppor för ökad propriceptiv stimulering samt andra sidan med mindre noppor för en mjukare känsla. Mått: 34 cm. Färg: röd eller blå. Perfekt att stå på då du ex arbetar, gör övningar, eller borstar dina tänder. Ju mer balans du lägger på en vanlig övning, desto mer måste hjärnan arbeta.